De mooiste dag van je leven!

Jullie
Bruiloft

Bij ons is jullie feestavond in goede handen!

Wij maken jullie dag onvergetelijk!

Wat is het spannend, jullie hebben besloten te gaan trouwen en daar hoort natuurlijk een te gekke feestavond bij! Met ruim 15 jaar ervaring en een paar honderd bruiloften verder kan ik wel zeggen dat wij de ervaring in huis hebben om de mooiste dag van jullie leven op een onvergetelijke manier af te sluiten!

Hieronder vinden jullie een opsomming van de mogelijkheden voor jullie feestavond. Is er nog iets niet duidelijk of willen jullie toch nog wat doorspreken? Schroom dan niet en neem snel contact met mij op! Wanneer je belt naar 06 47428624 krijg je Bernard zelf aan de telefoon zonder tussenkomst van manager impresario handig toch?

Optie 1:
Tape set

Sommige bruidsparen kiezen er voor om een DJ of Drive In show te boeken en willen dit aanvullen met een live optreden van bijvoorbeeld 30 min. Uiteraard is dit bij Bernard Karsten ook mogelijk.

Optie 2:
bruiloft all in

De meeste bruisparen kiezen voor deze optie omdat wij bij deze optie alles voor jullie uit handen nemen! Een compleet en avondvullend programma van 4 – 5 uur. Standaard uitgerust met stijlvol DJ meubel, geluidsinstallatie en eenvoudige lichtinstallatie. Naar wens is deze set nog uit te breiden met een uitgebreide lichtinstallatie en TV schermen waar de bruidsfoto’s van de dag en videoclips op vertoond kunnen worden.

Belangrijke zaken

Het ene bruidspaar is al maanden aan het oefenen en het andere bruidspaar wil het liefst niet te veel gekkigheid. Uiteraard is alles mogelijk maar wel goed om van te voren even te bespreken 😉

Soms zijn er nummers die door wat voor reden dan ook totaal niet geschikt zijn op de avond ten gehore te brengen. Geef dit van te voren vooral aan want dan houden we hier uiteraard rekening mee!

Wat betreft de muziek voor de feestavond nemen wij alles voor jullie uit handen. Uiteraard bespreken wij met de locatie of er speciale zaken zijn waar wij rekening mee moeten houden. Het enige waar je zelf voor moet zorgen is die lach op je gezicht als je staat te shinen op de dansvloer ;-). 

Wij proberen het volume van het geluid met de avond te laten meegroeien dit wil zeggen dat we rustig zullen starten en wanneer de dansvloer vol staat het volume wat opgeschroefd wordt. Uiteraard altijd tot een aangenaam niveau en nooit té hard. Mocht het volume door ons enthousiasme nou toch niet iets te hard staan schroom dan niet en kom naar ons toe, we zullen het volume dan direct aanpassen!

Wij proberen op een avond altijd voor ieder wat wils te brengen qua muziekkeuze. Van jaren 60 – top 40 en van Hazes tot Elvis alles zal voorbij komen en waar het publiek het beste op reageert zullen we op voort borduren. Zowel tijdens de live sets als tijdens de pauze is het aanvragen van verzoekjes geen enkel probleem! Met zo’n 300 nummers in mijn repertoire en een ongelimiteerde internet database zijn de mogelijkheden eindeloos! Uiteraard zullen wij er wel zorg voor dragen dat de verzoekjes in de sfeer van de avond passen!

Overtuigd?

Neem snel contact op via de onderstaande gegevens en je krijgt Bernard direct zelf aan de telefoon zonder tussenkomst van manager of impressario.

Waar wachten jullie nog op?

Met Bernard Karsten is jullie feest zeker geslaagd!