Home Slider

Juni: wat een te gekke maand!

Wauw wat hebben we een leuke maand achter de rug! Vele fantastische besloten optredens maar ook mooie evenementen zoals de Alkmaarse 4 Daagse en de RadioNL Zomertoer Heerhugowaard hebben weer voor veel plezier gezorgd!

Alkmaarse 4 Daagse

Ook dit jaar mocht ik weer 2 dagen optreden tijdens de Alkmaarse 4 Daagse. Elk jaar is het weer een feestje om tijdens dit mooie evenement voor duizenden wandelaars te mogen zingen!

Op donderdag mocht ik de 2de wandeldag afsluiten in sporthal de Hoornse Vaart. Wat hebben de lopers nog een energie na al die kilometers zeg!

Op vrijdag mocht ik voor de achtste keer bij winkelcentrum ‘t Loo de wandelaard vanaf grote hoogte toezingen! Dit jaar niet op de bekende steiger maar op een mooie container van het NHD. Ik kom vaak mensen in het land tegen die me kennen van dit spectaculaire optreden in Heiloo!

Hieronder een aantal filmpjes van mijn optredens tijdens de 4 Daagse:

RadioNL Zomertoer Heerhugowaard 2016

Voor het 5de jaar mocht vriend en collega Joost de Vries ook dit jaar wederom de RadioNL Zomertoer van Heerhugowaard organiseren.

Al 5 jaar lang ben ik op verschillende manieren betrokken bij de zomertoer omdat ik met mijn bedrijf ON / OFF Marketing elk jaar de gedrukte zomertoer krant ontwerp en sinds dit jaar met mijn bedrijf App2Go de speciale zomertoer app ontwikkeld heb.

Uiteraard kan een optreden op dit mooie podium niet uitblijven! Het was schitterend weer en super leuk om voor zoveel mensen en ook nog eens live op de radio mijn eigen liedjes weer eens ten gehore te brengen!

Zie hieronder een filmpje van mijn optreden op het mooie podium:

Al met al was het weer een leuke en bijzondere maand!

Ook volgende maand zal ik weer een leuke blog schrijven over wat ik allemaal heb meegemaakt in mijn drukke bestaan als artiest!

Oja like ook mijn Facebook pagina om dagelijks op de hoogte te blijven!

Tot volgende maand!