Bobs Met Pa

Wat een fantastisch jaar!

Wauw wat een fantastisch jaar hebben we weer (bijna) achter de rug!

Gigantisch veel leuke en mooie optredens voor 50 – 5000 mensen op super locaties!

Wat ben ik toch een bevoorrecht mens dat ik met mijn stem mensen kan entertainen en van elk feest weer een super feest kan maken!

10 Jaar

In 2017 zing ik alweer 10 jaar en als ik naar de agenda voor dat jaar kijk wordt het drukker dan ooit!

Geef je een feestje in 2017 wees dan snel want veel interessante data zijn alweer volgeboekt!

Truus Trut en de Terlenka’s

ben-truusEen paar weken geleden werd ik gevraagd of ik in wilde vallen voor de lead zanger van Truus Trut en de Terlenka’s.Ik ben niet vies van een nieuw avontuur en natuurlijk zei ik ja! Het heeft me een zaterdagmiddag gekost om het repertoire van “Manuela” tot aan “Mon Amour” in te
studeren maar het was allemaal de moeite! Wat is het toch vreselijk leuk om met een band op te treden en wat een energie komt er toch vrij wanneer je met een aantal rasmuzikanten op het podium mag staan

 

Tot Slot

Ik zal proberen om in mijn jubileum jaar wat meer blogs op mijn website te schrijven zodat jullie altijd op de hoogte zijn. Ik zeg expres proberen omdat ik weet dat het lastig is om elke week wat boeiends te schrijven!

Houdt mijn social media en website in de gaten en wie weet zie ik je bij een optreden ergens in binnen- of buitenland!